Cursussen


Wij organiseren ook regelmatig curussen en activiteiten met kruiden en/of over gezondheid.
Bij de cursussen staan de kruiden centraal, het is niet alleen theorie maar we gaan ook vooral met de kruiden aan de slag.
De kruiden zullen steeds weer de leidraad zijn van iedere cursus en zullen daarbij dus aanwezig zijn.
Het liefst vinden de cursussen plaats in de tuin of het bos. Als dat niet mogelijk is of het is een theoretische curus dan sleep ik de kruiden mee naar binnen zodat ze toch aanwezig zijn.
Op deze mannier kom je in contact met de kruiden en ondersteunen de kruiden de cursus en het verhaal.
Door de kruiden te zien, te ruiken en te proeven zal je ze veel beter leren kennen en is de werking ook beter te begrijpen.
Iedere curus wordt dus een geurige en groene beleving waar U tevens kennis opdoet van de kruiden, hun werking en wat ze kunnen betkenen voor U gezondheid.


Programma 2020


Ook dit jaar hebben we weer een mooi aanbod van cursussen op het programma staan. We beginnen dit jaar in het voorjaar met reinigen en onderhoud van het lichaam het voorjaar is daar ook een geschikte periode voor en steeds meer mensen hebben kwalen die voorkomen uit een vervuild lichaam, eens even lekker opruimen dus. Naarmate de zomer vordert gaan we steeds meer activiteiten ondernemen en met de kruiden aan de slag. Tijdens alle cursussen staan de kruiden centraal, het is niet alleen theorie maar we gaan ook vooral met de kruiden aan de slag. De kruiden zullen steeds weer de leidraad zijn van iedere cursus en zullen daarbij dus aanwezig zijn. .Het liefst vinden de cursussen plaats in de tuin of het bos. Als dat niet mogelijk is dan sleep ik de kruiden mee naar binnen. Op deze mannier kom je in contact met de kruiden en ondersteunen de kruiden de cursus en het verhaal. Door de kruiden te zien, te ruiken en te proeven zal je ze veel beter leren kennen en is de werking ook beter te begrijpen. Iedere les wordt dus een geurige en groene beleving waar U tevens kennis opdoet van de kruiden, hun werking en U gezondheid.

Als U wilt deelnemen aan een cursus wilt U zich dan van tevoren aanmelden via het contact formulier